Paşa İletişim'den promosyonlu sim kart

Paşa İletişim

Kırıkkale'de faaliyet gösteren Turkcell Bayii Paşa İletişim, yaptığı kampanyalarla vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Son yaptığı kampanya ile müşterilerine çifte talih kuşu yaşatıyor.

BÜYÜK RAĞBET

Zafer Caddesi No:34’de faaliyetini sürdüren Paşa İletişim, Turkcell hattı alan ya da hattını Turkcell’e taşıyanlara yılbaşı için çeyrek bilet veriyor. Yeni kampanyayı duyan vatandaşlar, Paşa İletişime büyük rağbet gösteriyor.

HER ŞEY KIRIKKALE İÇİN

Bütün kampanyalarında vatandaşların cebine katkı sağladıklarını açıklayan Paşa İletişim İşletme Sahibi Erhan Dinçer, Yılbaşı bileti kampanyasının büyük rağbet gördüğünü söyledi. Turkcell hattı alan ya da hattını Turkcell’e taşıyanlara yılbaşı için çeyrek bilet verdiğini açıklayan Dinçer, “Bu kampanya kaçmaz. Normal hat 30 lira, çeyrek bilet 12.5 lira müşterinin 17.5 lira karı oluyor” dedi.

KENDİLERİNE HAS KAMPANYA

Kampanyanın kendilerine has bir kampanya olduğunu açıklayan Erhan Dinçer,” Kampanyalarımız bundan sonrada devam edecek. Müşterilerimiz bizim için önemlidir. Onlar oldukça bizler varız” diye konuştu.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu